top of page

Özel Ambulans Nasıl Çağrılır?

Özel Ambulans Hizmet Süreci

Özel ambulans ile hizmetlerin nasıl sunulduğu sizin için oldukça özeldir. Bu nedenle de kaliteli bir süreç ve kusursuz hizmetler için detaylara daha yakından bir göz atmakta fayda var diyebiliriz.

Özel ambulans; hastaların ev, yeni sağlık merkezi ya da diğer adreslere ulaştırılmasında tercih edilebilecek olan hizmetlerden bir tanesidir. Ambulansın özel olarak ifade edilmesinde talebe göre hizmet vermesi ve bir özel kuruma ait olması ön plandadır. Acil ambulansları Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet verirken özel ambulansların böyle bir bağlılığı yoktur.



Özel Ambulans Nasıl Çağrılır?

Ambulans çağırmak için yapmanız gereken 112’yi aramaktır. Ancak özel ambulans için 112’yi aramamalısınız. Bu nedenle de hizmet almak istediğiniz firmanın numarasını bulmanız gerekir. Bizimle iletişime geçmek adına hizmet numaralarımızı incelemenizi ve süreçle alakalı bilgi sahibi olmanızı öneriyoruz. Özellikle de kaliteden yana tercih kullanmak adına yapmanız gereken sadece firmamızdan talep oluşturmaktır.

Özel ambulans talebi oluşturduğunuzda arzu ettiğiniz gün ve saatte size en uygun seçeneklerle hizmet sunma süreci gerçekleşir.


0551 040 96 79



21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page